Banner

Wandel vakanties

In 2018 biedt VakanShe een aantal compleet verschillend maar avontuurlijke en actieve wandel vakanties aan. De wandel vakantie in de Alpujarra neemt je mee naar Andalusië in Spanje: door een prachtige groene omgeving en langs eeuwenoude dorpjes. De wandelvakantie in Jordanie is een prachtige reis naar Petra en de Wadi Rum woestijn en de wandelingen in Nederland gaan door de natuur en mooie Nederlandse landschappen.

 

De Alpujarra is een prachtig natuurgebied in de Spaanse Sierra Nevada met vruchtbare, groene dalen en indrukwekkende, ruige bergen. De wandelvakantie in deze mooie regio is een actieve week weg, onthaasten in een wandel paradijs! Klik hier voor meer informatie:

 

De data voor deze reis zijn: 21 - 27 april en 21-27 october 2018

 

Jordanie is een fantastisch land voor cultuur en wandelen. Je kampeert in de Wadi Rum woestijn in een bedoeienen tent, je wandelt door Petra en ontdekt de interessante historie van deze oude stad en als afsluiter dobber je in de Dode Zee. Een diverse week in een super mooi en welkom land. Klik hier voor meer informatie.

 

De data voor deze reis zijn: 7-14 april en 20-27 oktober 2018.

 

Wandelen in eigen land is leuk, mooi en afwisselend. We zijn op dit moment bezig met het samenstellen van nieuwe wandelweekenden voor 2019. Denk aan Zeeland, de Veluwe en de wadden eilanden!

 

Hou de website in de gaten voor nieuwe data in 2019 of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan komt het nieuws automatisch in je inbox.

 

Dajani_110513_091