Banner

Trekken en hiken in de bergen of langs de kust

Is wild kamperen, wandelen, trekken in de natuur je op het lijf geschreven? Dan zijn de vier verschillende women-only trekking reizen die Vakanshe aanbiedt in de Indiase Himalaya, Spaanse Sierra Nevada, langs het vuurtoren pad de Camino dos Faros in Galicie en langs de Atlantische kust van Marokko echt iets voor jou.

 

Het Tres Picos avontuur neemt je mee naar het Nationale Park van de Sierra Nevada in Andalusië. Tijdens deze uitdagende trektocht bereik je de top van 3 bergen. De uitzichten over Spanje, de Middellandse Zee en Noord Afrika zijn een bijzondere ervaring en maken de klim dubbel en dwars waard. Klik hier voor meer informatie:  

 

De 2018 data voor deze reis zijn: 11 - 15 juli en 15 - 19 augustus

 

 

De Camino dos Faros is een 200 kilometer lang historisch pad langs de oceaan. Het loopt van Malpica tot aan Finisterre, het meest westerse puntje van het Spaanse schiereiland. De 8-daagse trek neemt je mee over een pad dat leidt door prachtige natuur, langs vuurtorens en stranden, baaien en rivieren. Dwars door de natuur in al haar glorie. Klik hier voor meer informatie:

 

De 2018 data voor deze trek zijn: 24 - 29 juni (mini) en 19 - 28 oktober

 

 

De trek langs de Atlantische kust van Marokko neemt je mee langs verlaten stranden, kleine vissersdorpjes, over rots- en zand stranden. Elke avond kampeer je op het strand onder een prachtige sterrenhemel zonder licht vervuiling. Klik hier voor meer informatie:

 

De data voor deze reis is: 15 - 22 september 2018

 

 

De laatste reis in 2018 die gepland staat gaat naar de Indiase Himalaya, een prachtig gebied voor natuurliefhebbers en een heerlijke en diverse reis. De reis start en eindigt in Rikshesh aan de rivier de Ganges, de heilige rivier. Tijdens de negendaagse reis maak je kennis met de lokale cultuur en gebruiken, ontdek je watervallen en tempels, loop je door de adembenemende natuur en kan je genieten van de meest prachtige sterrenhemels! Klik hier voor meer informatie.

 

De data voor deze reis is: 3 - 12 november 2018

Dajani_140315_028