Banner

Reis verhalen en interviews

VakanShe interviewt regelmatig vrouwen die veel reizen. Hun verhalen en reis tips zijn inspirerend en geven je nieuwe ideeen voor een vakantie of reis.

 

Poonam, heeft nooit langer dan drie jaar op dezelfde plek gewoond. Ze zette een fair travel bedrijf op waarmee ze reizigers en de lokale bevolking bij elkaar brengt. Ze biedt speciale reistips aan voor vrouwen.

 

Carole, heeft 63 landen bezocht en zij deelt in haar interview de bijzondere reis ervaringen die ze heeft meegemaakt. De beste tip is: prik een datum! En volgend jaar is geen datum.

 

Mariette, is reisjournalist en blogger. Zonder vaste woonplek en met haar mobiele huishouden van één koffer, laptop, camera en smartphone reist en schrijft ze.

 

Gigi, is een reisverslaafde pilates lerares die al op 17-jarige leeftijd het avontuur op zocht als reisleidster in Afrika.

 

Kristina, werkt in de hotellerie en kan haar drang om te reizen ook prima terug vinden in haar werk. Ze houdt van bergen en water en geniet van ongeplande ontmoetingen met de lokale bevolking.

 

Debbie is een onderneemster en wereld burger, voor wie reizen vrijheid is en een noodzakelijke tegenhanger voor haar drukke zakelijke leven. Ze reist vaak alleen en geeft je een kijkje in haar avonturen.

 

Marni is een yogi en een moeder van twee. zij deelt haar passie voor reizen en in het bijzonder haar liefde voor Myanmar.

 

Katy is een 'professionele nomade' en een vrouw die al heel wat landen heeft bezocht. Zij deelde haar inspirerende verhalen en reistips.

 

Henriette is een reisverslaafde vrouw die haar verhalen, tips en 'do's' en 'don'ts' deelt.

 

Heb je zelf ook een bijzonder reis verhaal en zou je je ervaringen en reisverhalen willen delen met andere vrouwen? Schrijf ons dan een email!

 

interviews met reislustige en avontuurlijke vrouwen

vrouw_reizen