Banner

Over Sietske

Op een bepaald moment in mijn leven wilde ik op zoek naar mijzelf, een soort 'soul search', een ontdekkingstocht naar wie ik was maar boven alles wilde ik een avontuur!

 

Ik wilde weg, iets anders, maar liever niet alleen en besloot me in te schrijven voor een 'all women' reis naar Spitsbergen, een klein eiland in de poolcirkel. Een week lang sleeën met sledehonden, overnachten in jagershutten, slapen op een zeiljacht dat ingevroren in de zee lag en met sneeuwscooters door een sneeuwstorm racen. Wat een uitdaging!

 

Hoe kon ik weten dat ik op deze reis tien bijzondere vrouwen zou ontmoeten. Ieder met hun eigen verhaal: triest, aangrijpend of fantastisch maar allemaal inspirerend. Het feit dat we met z'n allen in de poolcirkel waren ver weg van alles en iedereen creëerde een hechte band.

 

Na deze reis naar Spitsbergen heb ik nog een paar andere 'women only' reizen gemaakt. Elke reis was uniek en fantastisch en op elke reis heb ik bijzondere vrouwen ontmoet en speciale vriendschappen gesloten.

 

Ik heb VakanShe opgezet zodat avontuurlijke vrouwen op reis kunnen gaan met gelijkgestemden. Op die manier kan elke deelneemster op een ontspannen en prettige manier genieten van een actieve vakantie.

 

Ik hoop dat één van de reizen op mijn website je aanspreekt. Mocht je nou niet vinden waar je naar op zoek bent, stuur mij dan een email met je wensen voor een reis. Dan ga ik op zoek naar dat avontuur waar jij van droomt.

 

Sietske

 

Lees hier mijn interview over paardrijden op reis.

 

Lees hier mijn interview met Traveljunks

 

 

 

Dajani_130420_04_warm Heart red small